// Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) σάς προσκαλεί στις «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες».

Η 38η Επιστημονική Συνάντηση «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Athens Hilton, από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2018.

Συμπληρώνοντας 38 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της εκδήλωσης και παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η Οργανωτική Επιτροπή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της Συνάντησης.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα με ευρεία θεματολογία και σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλες τις νεότερες εξελίξεις και τα επίκαιρα ζητήματα της ειδικότητάς μας.

Διακεκριμένοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, με σημαντική πορεία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί να καταθέσουν την γνώση και κλινική εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική παρουσίαση νέων δεδομένων, την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας, θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου
  

Χαράλαμπος Δεληβελιώτης
Καθηγητής Ουρολογίας  
Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο
Κωνσταντίνος Α. Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Ουρολογίας
Α΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Λαϊκό” Νοσοκομείο

// On-line υπηρεσίες

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Το Προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα είναι διαθέσιμο!
(Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2018)

Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές

Για την καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου συνιστάται η προεγγραφή των συνέδρων.

Διαβάστε περισσότερα »

Διαμονή

Για τη διευκόλυνση των συνέδρων έχει κρατηθεί επαρκής αριθμός δωματίων στο Ξενοδοχείο Athens Hilton.

Διαβάστε περισσότερα »