Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) σας προσκαλεί στις «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες».

Η 37η Επιστημονική Συνάντηση «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Hilton, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Συμπληρώνοντας 37 χρόνια αδιάλειπτης οργάνωσης της εκδήλωσης  και παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η οργανωτική επιτροπή προσπαθεί να διατηρήσει το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της Συνάντησης.

Στόχος μας είναι ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου και ευρείας θεματολογίας, με αναφορά σε όλες τις νεότερες εξελίξεις και στα επίκαιρα θέματα της ειδικότητάς μας.

Έγκριτοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, με σημαντική κλινική εμπειρία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί για να καταθέσουν την γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου
  

Κωνσταντίνος Α. Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Ουρολογίας
Α΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Λαϊκό” Νοσοκομείο
Χαράλαμπος Δεληβελιώτης
Καθηγητής Ουρολογίας  
Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο